WEBSITE MAKER | DARE TO START

Als ondernemer sta je te springen om met jouw expertise de markt te gaan veroveren. Wij helpen je graag met de marketing en communicatie die hierbij nodig is. Dare to Start is de slimme website maker waarmee je goedkoop en snel een website krijgt. Onze werkwijze is heel simpel. Met een druk op de knop kies jij het pakket uit dat het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten. Op basis van jouw keuze gaan we aan de slag en wordt er razendsnel een website voor jouw business ontwikkeld. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe responsive website binnen een week online staat.

FLEXIBILITEIT IN KEUZE

Wil je na enige tijd switchen van pakket? Dit is ook mogelijk bij Dare to Start. Je logt in met jouw account en binnen enkele minuten pas jij jouw pakket aan. Gemakkelijk, snel en professioneel. Dare to Start, de websitemaker voor een betaalbare website.

LOGO EN HUISSTIJL

Wil je ook graag een logo en een huisstijl? Dit zijn belangrijke zaken voor een ondernemer en die kunnen wij allemaal verzorgen. Je kunt dit makkelijk allemaal zelf online regelen. Jij kiest zelf wat het beste bij jou past. Dare to Start zorgt er dan voor dat jij dit krijgt. 

MAATWERK 

Wil je zelf een pakket samenstellen? Bij Dare to Start is dit ook mogelijk. Neem contact op voor maatwerkverzoeken. Samen met jou bekijken we dan wat belangrijk is voor jouw bedrijf en zorgen we dat jouw wensen zo snel mogelijk verwezelijkt worden.

PORTFOLIO

Inmiddels hebben we een aantal klanten geholpen met een prachtige nieuwe website. Hieronder een aantal voorbeelden van website ontwerpen.

Enkele voorbeelden